![California Stuffed Artichokes California Stuffed Artichokes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EB117722-15B1-4483-AD59-AA2E54253B34/Derivates/0cd4fb2c-4aab-4b18-8325-5fd9a24cf6f8.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 globe artichokes
- 1 lemon, halved, peeled (reserve thin peel only, no pith)
- 35 oz water, plus extra to cover artichokes
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- ¼ tsp salt, to taste
-
1
oz raw cashews, unsalted
ou 1 oz raw almonds, unsalted - 2 garlic cloves
- 1 oz parsley, leaves and tender stems
- 1 oz cilantro, leaves and tender stems
- 5 oz olive oil
- 4 oz red onions, in pieces
- 4 oz fresh sweet corn kernels
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned, patted dry
- 5 oz quinoa
- 2 tbsp bread crumbs
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1523 kJ / 364 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Gordura
- 25 g
- Fibra
- 5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Tiramisu
5u. 20min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 Min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Tzatziki
20 Min
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Salmon Tartare
10 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Spring Pea Green Soup
15 Min