Dispositivos e acessórios
Stuffed Picnic Loaf
Preparação 20min
Total 4h 50min
6 portions
Ingredientes
Bread Loaf
-
water plus extra for baking300 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
oil for greasing
-
strong white bread flour plus 1 Tbsp for sprinkling500 g
-
unsalted butter diced40 g
-
fine sea salt2 tsp
Filling
-
red onions halved then thinly sliced (3 mm)100 g
-
olive oil plus extra for brushing70 g
-
brown sugar2 tsp
-
roasted red peppers, preserved in pieces (5 cm)80 g
-
cooked chicken meat breast meat, cut in pieces (3 cm)200 g
-
fresh basil leaves (approx. 5 g)1 bunch
-
red wine vinegar30 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pitted black olives halved30 g
-
cooked ham cut in large pieces100 g
-
rocket leaves30 g
-
grated mozzarella50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
29.6 g
Energia
2245 kJ /
537 kcal
Gordura
18.8 g
Hidratos de carbono
62.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Picnic
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Turmeric and Onion Bread
2h 45min
Potato Flatbreads
12h
Honey Parmesan Parsnips
50min
Almond Easter Sheep
2h 45min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Mango Swiss Roll
40min
Sunday Morning Breakfast Bake
1h 15min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Pesto Star Bread
2h 50min
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2h 20min
Cheese Straws
30min
Estonian Kringle (Estonia)
1h 40min