Dispositivos e acessórios
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Preparação 10min
Total 25h 20min
6 portions
Ingredientes
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
15.8 mg
Proteína
7.9 g
Energia
2107 kJ /
503.6 kcal
Gordura
37.5 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
28.6 g
Hidratos de carbono
40.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A taste of Gwinganna
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Indonesian green spice paste
40min
Choco tarte with curls pears
Nenhuma avaliação
Spiralized spicy pickled carrots
Nenhuma avaliação
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1h 15min
Quince crumble
1h 25min
Warming porridge (Skinnymixers)
15min
Crab briks
55min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Black Rice Pudding
45min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Rosewater madeleines
30min
Banana bread (Diabetes)
1h 15min