Dispositivos e acessórios
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Preparação 10min
Total 25h 20min
6 portions
Ingredientes
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
15.8 mg
Proteína
7.9 g
Energia
2107 kJ /
503.6 kcal
Gordura
37.5 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
28.6 g
Hidratos de carbono
40.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A taste of Gwinganna
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Charcoal waffle cones
35min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Pumpkin soup
30min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Kumara pie
1h 45min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Cranberry and coconut toasted cereal
50min
Steamed Chinese greens
30min