Versões compatíveis
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Choux puffs
- 250 g water
- 1 pinch salt
- 120 g salted butter, cut into pieces
- 70 g potato starch
- 90 g white rice flour (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 4 eggs
Swiss meringue
- 100 g white sugar
- 2 egg whites
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch salt
- ½ tsp vanilla bean, split into halves lengthways and seeds scraped
- 1 - 2 drops natural pink food colouring (optional)
- pure icing sugar, for dusting
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 242.6 kJ / 57.8 kcal
- Proteína
- 1.6 g
- Hidratos de carbono
- 7.9 g
- Gordura
- 4 g
- Gordura saturada
- 2.3 g
- Fibra
- 0.1 g
- Sódio
- 48.5 mg
Receitas alternativas
Hazelnut meringue roulade
1h 30min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Choux pastry
2 Std.
Gluten free scones
30 Min
Almond biscotti
3h 30min
Almond shortcrust pastry
35 Min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Chocolate ganache
20min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.
Gluten free lemon tart
2 godz. 25 min
Cream cheese frosting
5 Min