Dispositivos e acessórios
Paneer Makhani
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
raw cashew nuts25 g
-
water plus 2 Tbsp200 g
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
ghee plus extra for frying50 g
-
onions quartered70 g
-
passata300 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
desiccated coconut1 tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
garam masala½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, cauliflower, cut in 2 cm pieces, or peas)250 g
-
paneer cheese diced (2 cm)250 g
-
plain yoghurt75 g
-
double cream50 g
-
caster sugar½ tsp
-
fresh coriander leaf chopped, for garnishing5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
18.7 g
Energia
2229 kJ /
533 kcal
Gordura
41.4 g
Hidratos de carbono
21.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Taste of India
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Coconut Dhal
20 dk
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 dk
Palak Paneer
45 dk
Paneer makhani
45 dk
Tarka Dal
9sa 5 dk
Vegetable Biryani
50 dk
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 dk
Chana Masala
45 dk
Dal Makhani
9sa 30 dk
Pudla with Spinach and Paneer
1sa
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 dk
Coconut and Spinach Dahl
50 dk