Dispositivos e acessórios
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
toasted pine nuts30 g
-
garlic clove½
-
fresh basil leaves80 g
-
extra virgin olive oil130 g
-
fine sea salt3 tsp
-
potatoes diced (2 cm)250 g
-
water plus extra for cooking pasta1200 g
-
dried fusilli pasta400 g
-
green beans cut in pieces (3-4 cm)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
2217 kJ /
530 kcal
Gordura
29 g
Hidratos de carbono
56 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Potatoes
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pasta and Chickpea Salad
25min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2h
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55min
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Avocado Pesto Orecchiette
35min