Dispositivos e acessórios
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
toasted pine nuts30 g
-
garlic clove½
-
fresh basil leaves80 g
-
extra virgin olive oil130 g
-
fine sea salt3 tsp
-
potatoes diced (2 cm)250 g
-
water plus extra for cooking pasta1200 g
-
dried fusilli pasta400 g
-
green beans cut in pieces (3-4 cm)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
2217 kJ /
530 kcal
Gordura
29 g
Hidratos de carbono
56 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Potatoes
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Tempeh Bolognaise
30min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Spring Vegetable Penne
45min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Pasta and Chickpea Salad
25min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min