Dispositivos e acessórios
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
toasted pine nuts30 g
-
garlic clove½
-
fresh basil leaves80 g
-
extra virgin olive oil130 g
-
fine sea salt3 tsp
-
potatoes diced (2 cm)250 g
-
water plus extra for cooking pasta1200 g
-
dried fusilli pasta400 g
-
green beans cut in pieces (3-4 cm)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
2217 kJ /
530 kcal
Gordura
29 g
Hidratos de carbono
56 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Potatoes
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min
Creamy Pea Pasta
25min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Creamy Broccoli Sauce
35min
Tempeh Bolognaise
30min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min
Cheeseboard Spaghetti
45min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Pasta with Vegetable Ragout
45min