Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 140 g quinoa, rinsed and well drained
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 100 g leeks, cut in rounds (1 cm)
- 100 g carrots, peeled, diced (1 cm)
- 100 g white cabbage, cut in thin strips (1 cm)
- 6 cherry tomatoes, halved
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 750 g boiling water
- 150 g tinned kidney beans, rinsed, drained
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 761 kJ / 182 kcal
- Proteína
- 6.4 g
- Hidratos de carbono
- 22.5 g
- Gordura
- 8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Chickpea soup with spinach
40 λεπτ.
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Chickpea Stew with Vegetables
50 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Red Lentil Soup
40 λεπτ.