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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 Tbsp groundnut oil
- 4 spring onions cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 2 fresh red chillies halved
- 30 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 limes finely grated zest of both and juice of 1, plus extra for serving
- 2 Tbsp coconut cream
- 30 g fresh coriander
- 1000 g water plus boiling water for softening lettuce leaves
- 4 fresh salmon fillets skin removed (approx. 100 g each)
- fine sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- 4 leaves round lettuce
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 244 kcal / 1020 kJ
- Proteína
- 21 g
- Gordura
- 16.5 g
- Hidratos de carbono
- 2.8 g
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