Dispositivos e acessórios
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
Preparação 45min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
desiccated coconut100 g
-
cold water plus extra for soaking rice700 g
-
basmati rice250 g
-
firm white fish fillets (such as rockling, trevally or cod) cut into pieces (3 cm)600 - 800 g
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
ground turmeric1 tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
tamarind pulp70 g
-
hot water150 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 tsp
-
garlic cloves2
-
brown onion80 g
-
fresh long green chillies cut into halves and deseeded, if desired2
-
fresh tomatoes50 g
-
coconut oil30 g
-
chilli powder plus extra to taste (optional)1 tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
541.7 mg
Proteína
30.2 g
Energia
1672.8 kJ /
398.2 kcal
Gordura
18.9 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
15.4 g
Hidratos de carbono
24.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Everyday Indian curry paste
30min
Garam masala powder
5min
Tarka dal
30min
Achari paneer murgh
1h 5min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Baked masala fish
1h 15min
Goan prawn curry
25min
Sabji (vegetable) curry
30min
Coconut fish curry
1h 10min
Keralan Fish Curry
30min