Dispositivos e acessórios
Thai Cucumber Salad (TM5)
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
cucumbers unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g each)2
-
red onion (opcional) cut vertically20 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
garlic clove1
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
fish sauce20 g
-
sugar20 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh chilli deseeded, thinly sliced (2 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
690.5 mg
Proteína
4.9 g
Energia
791.9 kJ /
189.3 kcal
Gordura
13.9 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating (TM5)
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Pico de Gallo
5min
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1h 30min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Pomegranate and Mint Marinade
5min
Ras el Hanout
15min
Mexican Chicken Soup
40min
Cheat's chicken shoyu ramen
40min
Jollof Rice
1h 20min
Lemon Chermoula Marinade
15min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min