Dispositivos e acessórios
Thai Cucumber Salad (TM5)
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
cucumbers unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g each)2
-
red onion (opcional) cut vertically20 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
garlic clove1
-
lime juice, freshly squeezed40 g
-
fish sauce20 g
-
sugar20 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh chilli deseeded, thinly sliced (2 mm)1
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
690.5 mg
Proteína
4.9 g
Energia
791.9 kJ /
189.3 kcal
Gordura
13.9 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
14.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating (TM5)
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sumac-spiced Houmous
5min
Spelt bread
1h 45min
Raw Beetroot Soup
5min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30min
Fennel Apple Salad
20min
Raw Asian Salad
10min
Tomato Focaccia
3h
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Pistachio Cream Pasta
30min