Dispositivos e acessórios
Pasta "alla Norma"
Preparação 10min
Total 50min
6 portion
Ingredientes
-
eggplants (approx. 24.5 - 25 oz) cubed (approx. ¾ in.)2
-
salt divided2 ½ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to sauté1 oz
-
garlic cloves2
-
17 ½ oz canned whole tomatoesplum tomatoes ripe, peeled, quartered, deseeded28 oz
-
sugar1 pinch
-
fresh basil leaves only, dried and hand torn, divided4 sprigs
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
water53 oz
-
pasta dry, e.g. farfalle (bow tie pasta)10 ½ oz
-
3 ½ oz ricotta al forno, drainedricotta salata drained3 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
1264 kJ /
302 kcal
Gordura
9 g
Fibra
8 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Pasta
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sangria
10min
Gazpacho
1h 15min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50min
Summer Squash Flatbread
50min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Purple Cauliflower Soup
25min
Root Vegetable Soufflé
1h 25min
Mushroom Stroganoff
30min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min
Risotto with Broccolini
35min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Pasta Fagioli Soup
40min