Dispositivos e acessórios
Kumara sausage rolls
Preparação 20min
Total 1h 15min
32 pieces
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters1
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
olive oil20 g
-
harissa2 tbsp
-
water500 g
-
kumara peeled and cut into pieces (2 cm)600 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
ground black pepper to season
-
ready-made puff pastry (25 x 25 cm)4 sheets
-
egg lightly beaten1
-
sesame seeds for sprinkling
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
124.1 mg
Proteína
3.3 g
Energia
479.6 kJ /
114.2 kcal
Gordura
6.4 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
10.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kiwi creations from New Zealand
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Filo spinach slice
55min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1h 5min
Feta, spinach and potato frittata
1h
ANZAC biscuits
40min
Vegetarian sausage rolls
40min
Roasted carrot dip
1h
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Mexican stack
45min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Black bean enchiladas
1h 20min
Tuna mornay
45min
ANZAC slice
1h 40min