Dispositivos e acessórios
Spinach and Cheese Soufflés
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
salted butter for greasing
-
egg whites from large eggs4
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
soft goat's cheese40 g
-
curd cheese (quark)200 g
-
cornflour15 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh basil leaves6
-
egg yolks from large eggs4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
971 kJ /
233 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meat-free
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Pea Gazpacho
4h 15min
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
1h 20min
Gazpacho
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Quick Cheese Soufflés
45min
Aubergine and Almond Dip
20min
Quick cheese soufflés
45min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h