
Dispositivos e acessórios
Kelp Noodles in Marinara Sauce
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
sun-dried tomatoes in oil drained40 g
-
tomatoes halved250 g
-
red peppers deseeded and quartered140 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)100 g
-
red onion quartered30 g
-
avocado50 g
-
Medjool dates pitted20 g
-
olive oil25 g
-
dulse flakes dried½ tsp
-
tamari1 tsp
-
cider vinegar1 Tbsp
-
kelp noodles rinsed340 g
Nutrição por 1 portion
Energia
172 kcal /
718 kJ
Proteína
2.4 g
Gordura
10.6 g
Hidratos de carbono
16.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Raw
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda