Versões compatíveis
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g hazelnuts
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1700 g water
- 400 g Brussels sprouts, outer leaves removed, halved
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 tsp olive oil, plus 1 Tbsp
- 320 g orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 120 g unsalted butter, diced
- 6 fresh sage leaves
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3003 kJ / 718 kcal
- Proteína
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 73 g
- Gordura
- 41 g
- Gordura saturada
- 19 g
- Fibra
- 8 g
- Sódio
- 1129 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Shakshuka
50 Min
Shellfish Nage with Champagne
1h 5 min.
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 Min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min