Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter

Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter

4.3 12 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 20min
4 portions

Ingredientes

  • hazelnuts
    50 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • water
    1700 g
  • Brussels sprouts outer leaves removed, halved
    400 g
  • fine sea salt or to taste
    2 tsp
  • olive oil plus 1 Tbsp
    1 tsp
  • orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
    320 g
  • ground black pepper or to taste
    ½ tsp
  • unsalted butter diced
    120 g
  • fresh sage leaves
    6
  • lemon cut in wedges, for garnishing
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 718 kcal / 3003 kJ
Proteína 20 g
Gordura 41 g
Hidratos de carbono 73 g
Fibra 8 g
Gordura saturada 19 g
Sódio 1129 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...