
Dispositivos e acessórios
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Preparação 15min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Nutrição por 1 portion
Energia
718 kcal /
3003 kJ
Proteína
20 g
Gordura
41 g
Hidratos de carbono
73 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
19 g
Sódio
1129 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Calendar 2022
12 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda