Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)

Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)

5.0 3 avaliações
Preparação 20min
Total 1h
6 portions

Ingredientes

Roasted Vegetables
  • red onions halved vertically
    150 g
  • red peppers cut in wedges
    200 g
  • courgettes unpeeled, ends removed
    350 g
  • sweet potatoes scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder
    500 g
  • olive oil
    30 g
  • balsamic vinegar
    20 g
  • orange juice, freshly squeezed
    50 g
  • fresh thyme leaves only
    1 Tbsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • paprika
    1 tsp
Orange Bulgur
  • water
    900 g
  • orange finely grated zest and juice
    1
  • olive oil
    10 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • bulgur wheat
    250 g
  • feta cheese crumbled
    100 g
  • walnuts roughly chopped, for garnishing
    3 Tbsp
  • fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing
    2 Tbsp
  • fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
    2 Tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 386 kcal / 1616 kJ
Proteína 11 g
Gordura 14 g
Hidratos de carbono 59 g
Fibra 10 g
Gordura saturada 3.8 g
Sódio 1190 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...