Dispositivos e acessórios
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
Preparação 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Roasted Vegetables
-
red onions halved vertically150 g
-
red peppers cut in wedges200 g
-
courgettes unpeeled, ends removed350 g
-
sweet potatoes scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder500 g
-
olive oil30 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice, freshly squeezed50 g
-
fresh thyme leaves only1 Tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
paprika1 tsp
Orange Bulgur
-
water900 g
-
orange finely grated zest and juice1
-
olive oil10 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
bulgur wheat250 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
walnuts roughly chopped, for garnishing3 Tbsp
-
fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1190 mg
Proteína
11 g
Energia
1616 kJ /
386 kcal
Gordura
14 g
Fibra
10 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
59 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Cutter (TM5)
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Anchovy Breadcrumbs
5min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Nenhuma avaliação
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Nenhuma avaliação
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Spanish Tortilla
1h
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min