
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 brown onions cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- ½ tsp ground black pepper plus extra to season
- 1 tsp salt plus extra to season
- 800 g pork medallions (3 cm thick)
- 150 g cognac
- 2 tsp green peppercorns drained
- 600 g water
- 2 tsp stock paste of choice
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp sweet paprika
- 35 g gluten free cornflour
- 5 sprigs fresh thyme leaves only
- 250 g button mushrooms
- 1 bunch fresh chives finely sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 495.7 kcal / 2081.7 kJ
- Proteína
- 52.2 g
- Gordura
- 27 g
- Hidratos de carbono
- 8.8 g
- Fibra
- 4.2 g
- Gordura saturada
- 13.5 g
- Sódio
- 914.4 mg
Receitas alternativas
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Barbecued pork ribs
26h 15min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Seafood and corn chowder
40min
Duck and cherry salad
45min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29h 45min
Hearty seafood chowder
1h
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h