Dispositivos e acessórios
Pork in green pepper and cognac sauce
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
brown onions cut into halves2
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
salt plus extra to season1 tsp
-
pork medallions (3 cm thick)800 g
-
cognac150 g
-
green peppercorns drained2 tsp
-
water600 g
-
stock paste of choice2 tsp
-
crème fraîche200 g
-
sweet paprika1 tsp
-
gluten free cornflour35 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
button mushrooms250 g
-
fresh chives finely sliced1 bunch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
914.4 mg
Proteína
52.2 g
Energia
2081.7 kJ /
495.7 kcal
Gordura
27 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
13.5 g
Hidratos de carbono
8.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Blade Cover Cooking
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Citrus seafood salad
1h
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Inside-out chicken parmigiana
1h 30min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Oysters Kilpatrick
15min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h