![Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/64EAF9E0-7EEB-4C46-9643-22BD5374678C/Derivates/32188990-CE45-43D1-A313-7CB8FB1FC17A.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 400 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp dried oregano, plus 1 pinch for sprinkling
- 350 g ripe tomatoes, peeled and quartered
- 50 g water
- 15 g pickled capers, drained
- 20 green olives, pitted
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1593 kJ / 381 kcal
- Proteína
- 50.22 g
- Hidratos de carbono
- 3.06 g
- Gordura
- 18.67 g
- Fibra
- 1.15 g
Receitas alternativas
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Cod with citrus butter
50min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min