Dispositivos e acessórios
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried oregano plus 1 pinch for sprinkling1 Tbsp
-
ripe tomatoes peeled and quartered350 g
-
water50 g
-
pickled capers drained15 g
-
green olives, pitted20
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
50.22 g
Energia
1593 kJ /
381 kcal
Gordura
18.67 g
Fibra
1.15 g
Hidratos de carbono
3.06 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
More Midweek Meals
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy Mushrooms
35min
Fish Stew
45min
Mint Courgettes
30min
Tuna-stuffed Tomatoes
35min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Creamy Courgette Soup
25min
Hake and Prawn Burger
15min
Veracruz Fish
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Onion Soup
1h