Dispositivos e acessórios
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried oregano plus 1 pinch for sprinkling1 Tbsp
-
ripe tomatoes peeled and quartered350 g
-
water50 g
-
pickled capers drained15 g
-
green olives, pitted20
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
50.22 g
Energia
1593 kJ /
381 kcal
Gordura
18.67 g
Fibra
1.15 g
Hidratos de carbono
3.06 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
More Midweek Meals
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min
Hake and Prawn Burger
15min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Seafood Korma
40min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min