
Dispositivos e acessórios
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried oregano plus 1 pinch for sprinkling1 Tbsp
-
ripe tomatoes peeled and quartered350 g
-
water50 g
-
pickled capers drained15 g
-
green olives, pitted20
Nutrição por 1 portion
Energia
381 kcal /
1593 kJ
Proteína
50.22 g
Gordura
18.67 g
Hidratos de carbono
3.06 g
Fibra
1.15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

More Midweek Meals
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda