Dispositivos e acessórios
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried oregano plus 1 pinch for sprinkling1 Tbsp
-
ripe tomatoes peeled and quartered350 g
-
water50 g
-
pickled capers drained15 g
-
green olives, pitted20
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
50.22 g
Energia
1593 kJ /
381 kcal
Gordura
18.67 g
Fibra
1.15 g
Hidratos de carbono
3.06 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
More Midweek Meals
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy Courgette Soup
25min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Chicken Provencale
1h
Pumpkin Soup
35min
Baked spinach and eggs
35min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Sicilian Caponata
30min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Mussels in spicy tomato sauce
45min