![Pollock and Spinach Lasagne Pollock and Spinach Lasagne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/59377_0-615-2768-2768.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g pollock, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 30 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chopped spinach, frozen, thawed, drained
- ¾ tsp ground black pepper
- 40 g butter, diced, plus extra for greasing
- 70 g plain flour
- 650 g milk
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp dried basil
- 12 dried lasagne sheets
- 120 g mozzarella, sliced (5 mm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2066 kJ / 494 kcal
- Proteína
- 35.7 g
- Hidratos de carbono
- 47.3 g
- Gordura
- 18 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 godz.
Octopus and Potato Salad
40 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 Std. 20 Min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Chipotle Puff Fish 'Tacos'
1 Std. 30 Min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min