Dispositivos e acessórios
Pollock and Spinach Lasagne
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
pollock fillets sliced (1 cm)500 g
-
lemon juice2 Tbsp
-
fine sea salt1 ¾ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
sun-dried tomatoes in oil drained30 g
-
frozen chopped spinach thawed, drained300 g
-
ground black pepper¾ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
plain flour70 g
-
milk650 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried basil½ tsp
-
dried lasagne pasta sheets12
-
mozzarella sliced (5 mm)120 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
35.7 g
Energia
2066 kJ /
494 kcal
Gordura
18 g
Hidratos de carbono
47.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
WHITE FISH
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Creamed Cod
45min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon and Fennel Risotto
25min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Lentil Moussaka
3h 30min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h