
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Red onion and yoghurt dip
- ½ red onion cut into quarters
- 6 sprigs fresh coriander leaves only
- 150 g natural yoghurt
Carrot fritters
- 3 slices wholegrain bread torn into small pieces
- 6 sprigs fresh mint leaves only
- 6 sprigs fresh dill leaves only, plus extra for serving
- 500 g water
- 500 g carrots cut into pieces (4 cm)
- 6 dried apricots
- ½ tsp salt to taste
- ½ tsp ground black pepper to taste
- 4 spring onions/shallots cut into thin slices
- 1 tbsp sultanas
- 3 tbsp pine nuts
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 egg
- grapeseed oil for frying
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 53.2 kcal / 223.4 kJ
- Proteína
- 1.9 g
- Gordura
- 2.8 g
- Hidratos de carbono
- 4.4 g
- Fibra
- 1.5 g
- Gordura saturada
- 0.4 g
- Sódio
- 89.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 Min
Zucchini tortillas with falafel
25 Std. 30 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min