Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 8 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 20 g sun-dried tomatoes
- 1 tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 tbsp pickled capers
- 40 g pine nuts, toasted
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1033.5 kJ / 246 kcal
- Proteína
- 8.3 g
- Hidratos de carbono
- 21.6 g
- Gordura
- 13 g
- Gordura saturada
- 2.1 g
- Fibra
- 5.2 g
- Sódio
- 336.6 mg
Receitas alternativas
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Three-bean shepherd's pie
26h
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Mediterranean capsicums
2 Std.
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 godz. 5 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 Std. 15 Min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 Min