Dispositivos e acessórios
Smoked salmon slice
Preparação 10min
Total 2h 40min
6 portions
Ingredientes
Rice base
-
butter softened, plus extra for greasing40 g
-
white rice300 g
-
water900 g
-
egg1
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Salmon
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
butter softened40 g
-
plain flour40 g
-
curry powder1 ½ tsp
-
full cream milk320 g
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
smoked salmon cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
sea salt plus extra to taste1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
sesame seeds (optional)½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
793.9 mg
Proteína
19.3 g
Energia
2126.8 kJ /
506.3 kcal
Gordura
26.3 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
48.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lunchbox ideas
27 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Zucchini slice
45min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Cauliflower "fried" rice
45min
Tortellini soup
20min
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Steamed greens with lemon feta
20min
Rosemary meat pies
3h 30min
Rice salad with warm mustard dressing
1h 40min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Feta, spinach and potato frittata
1h