Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 130 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 100 g parsnip, cut into pieces (3-4 cm)
- 70 g cheddar cheese, cut into pieces (3-4 cm)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 40 g wholemeal plain flour
- 1 tbsp chia seeds
- 2 tbsp poppy seeds
- 510 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 120 g red onion, cut into halves
- 1 fresh red chilli, trimmed and deseeded, if preferred (optional)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp brown sugar
- 60 g water
- 20 g red wine vinegar
- 120 g dry white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 120 g feta cheese, crumbled
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 eggs
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp caraway seeds (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1417.1 kJ / 337.4 kcal
- Proteína
- 11.5 g
- Hidratos de carbono
- 14.8 g
- Gordura
- 14.9 g
- Gordura saturada
- 12.7 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sódio
- 381.3 mg
Receitas alternativas
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Zucchini slice
45 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Mashed pea and corn slice
40min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min