Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chilli oil
- 200 g olive oil
- 1 tbsp dried chilli flakes
- 2 dried red chillies or long red chillies, ends removed
Bean purée
- 3 garlic cloves, unpeeled
- ½ fresh red chilli, deseeded if preferred and cut it into halves (opcional)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp ground smoked paprika, to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Assembly
- 40 - 50 g anchovy fillets, in oil, drained and separated
- 1 baguette loaf, thinly sliced and toasted
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 535 kJ / 127.4 kcal
- Proteína
- 3.5 g
- Hidratos de carbono
- 8.5 g
- Gordura
- 8.5 g
- Gordura saturada
- 1.4 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 163.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Steak tartare
10min
Baba ghanoush
1 godz.
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Tuna and olive empanaditas
4h 5min
Pears in red wine
3h 20 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Romesco dip
10min
Taramasalata
15min
Fresh fennel salad
10min
Traditional hommus
25 godz. 5 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Chimichurri
5 min