Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 zucchini (medium), trimmed and cut into 24 long slices (approx. 3 mm thick), discarding seeded core (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra for sprinkling and seasoning
- 2 garlic cloves
- 100 g carrot, cut into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 60 g celery, cut into pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g beef mince
- 70 g tomato paste
- 1 - 2 pinches ground paprika
- 1 - 2 pinches chilli powder
- 2 tsp dried oregano
- 450 g tomato passata
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 110 g mozzarella, cut into pieces
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 12 fresh basil leaves
- 250 g ricotta (see Tips)
- 1 egg
- 1 - 2 pinches dried Italian herbs
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1981 kJ / 471.7 kcal
- Proteína
- 35.3 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 30.4 g
- Gordura saturada
- 13.2 g
- Fibra
- 5.6 g
- Sódio
- 1079.7 mg
Receitas alternativas
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 Min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 min
No potato salad
20 min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Tex-Mex chicken soup
40min
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1 Std. 10 Min
Fish pie with cauliflower mash
1 godz. 15 min
Seeded sausage rolls
50 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Prosciutto and basil egg cups
40min