Dispositivos e acessórios
Pink scramble
Preparação 5min
Total 15min
2 portions
Ingredientes
-
olive oil spray for spraying
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)60 g
-
eggs2
-
feta cheese crumbled, plus extra to serve50 g
-
bread of choice, to serve (optional)
-
avocado flesh only, to serve1
-
watercress for garnishing (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
620.1 mg
Proteína
18.1 g
Energia
1857.5 kJ /
442 kcal
Gordura
32.6 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
8.1 g
Hidratos de carbono
17.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Layered chicken dinner
1h 45min
Colourful quinoa salad
40min
Herb and garlic dip
10min
Pasta with tuna
30min
Beetroot salad
10min
Rainbow bowl
1h 20min
Tropical smoothie bowl
20min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Iced four-spice latte (Post-natal)
2h 10min
Avo and egg spread
35min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5min