Dispositivos e acessórios
Pear and blue cheese risotto
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1294.6 mg
Proteína
15.6 g
Energia
2618.3 kJ /
623.3 kcal
Gordura
30.2 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
13.5 g
Hidratos de carbono
68.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Signature Risottos
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Asparagus and saffron risotto
35min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Zucchini soup
25min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Beetroot risotto
35min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Saffron arancini
25h 25min
Salmon and fennel risotto
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Sunny gazpacho
25min
Asparagus risotto
40min
Milanese risotto
25min