Dispositivos e acessórios
Pear and blue cheese risotto
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1294.6 mg
Proteína
15.6 g
Energia
2618.3 kJ /
623.3 kcal
Gordura
30.2 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
13.5 g
Hidratos de carbono
68.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Signature Risottos
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30min
White fish and lemon risotto
30min
Beetroot risotto
35min
Milanese risotto
25min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Asparagus risotto
40min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Risotto verde
45min