Dispositivos e acessórios
Steamed eggplant and ricotta lasagne
Preparação 35min
Total 1h 25min
3 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 - 10 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
water1100 g
-
salt2 tsp
-
dried lasagne sheets160 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces50 g
-
celery stalk cut into pieces30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
eggplant cut into cubes (approx. 1 cm)300 g
-
canned crushed tomatoes500 g
-
ricotta cheese drained250 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
2352 kJ /
561 kcal
Gordura
29 g
Fibra
7 g
Hidratos de carbono
48 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Sardines in parcels with green bean salad
1 Std.
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.