Dispositivos e acessórios
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Preparação 15min
Total 2h 40min
6 portions
Ingredientes
-
rolled oats100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milk800 g
-
granulated sugar60 g
-
agar agar flakes2 tsp
-
mangoes flesh only (approx. 2 large mangoes)600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
386.9 mg
Proteína
5.2 g
Energia
1918 kJ /
458.4 kcal
Gordura
20.6 g
Fibra
8.5 g
Gordura saturada
13.5 g
Hidratos de carbono
66.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72h 30min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min
Gluten-free Bread
3h 20min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3h 40min
Courgetti Carbonara
40min
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Padrón Pepper Pesto
4h 15min
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Vegan Coconut Yoghurt
12h 15min
Macadamia and Lime Basil Pesto
25min
Almond and Seed Crackers
45min
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12h 55min