Dispositivos e acessórios
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Preparação 15min
Total 2h 40min
6 portions
Ingredientes
-
rolled oats100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milk800 g
-
granulated sugar60 g
-
agar agar flakes2 tsp
-
mangoes flesh only (approx. 2 large mangoes)600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
386.9 mg
Proteína
5.2 g
Energia
1918 kJ /
458.4 kcal
Gordura
20.6 g
Fibra
8.5 g
Gordura saturada
13.5 g
Hidratos de carbono
66.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72h 30min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Vegan Aubergine Rolls
11h 15min
Vegan Crème Brûlée
4h 45min
Baba Ganoush
1h
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9h
Aubergine and Lentil Salad
40min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min