
Dispositivos e acessórios
Pearl Barley and White Bean Stew
Preparação 10min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Spice Paste
-
fresh parsley leaves20 g
-
almonds20 g
-
breadcrumbs20 g
-
olive oil60 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Stew
-
savoy cabbage cored, cut in pieces300 g
-
red onions halved300 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, oil reserved50 g
-
water1000 g
-
pearl barley120 g
-
vegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only½ bunch
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
Nutrição por 1 portion
Energia
319 kcal /
1334 kJ
Proteína
14.2 g
Gordura
14.2 g
Hidratos de carbono
11.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Comforting Stews
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda