
Versões compatíveis
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Frosting
- 300 g raw cashew nuts
- 415 g water
- 1 lemon zest only, no white pith
- 2 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 3 tbsp coconut oil
- 5 pitted dates
- 1 tbsp pure maple syrup
Raspberry sauce
- 250 g fresh raspberries
- 3 tbsp caster sugar
Sponge
- 200 g coconut oil plus extra for greasing
- 200 g almond milk
- 2 tsp apple cider vinegar
- 2 tbsp chia seeds
- 250 g raw sugar
- 2 tsp instant granulated coffee
- 1 tsp natural vanilla extract
- 250 g plain flour
- 30 g cocoa powder (70% cocoa)
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 tsp baking powder
- 1 pinch salt
Assembly
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 125 g fresh raspberries
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 600.7 kcal / 2522.8 kJ
- Proteína
- 8.8 g
- Gordura
- 37.6 g
- Hidratos de carbono
- 56 g
- Fibra
- 6.8 g
- Gordura saturada
- 5.6 g
- Sódio
- 186 mg
Receitas alternativas
Stretchy melty cheese
20min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2h
Breakfast sausages
1h 5min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Vegan tiramisu
3h 20min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Raw strawberry cheesecake
7h 45min
Vegan Brownies
2h 40min