Dispositivos e acessórios
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
Preparação 1h 35min
Total 4h 5min
12 portions
Ingredientes
Frosting
-
raw cashew nuts300 g
-
water415 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
freshly squeezed lemon juice2 tbsp
-
coconut oil3 tbsp
-
pitted dates5
-
pure maple syrup1 tbsp
Raspberry sauce
-
fresh raspberries250 g
-
caster sugar3 tbsp
Sponge
-
coconut oil plus extra for greasing200 g
-
almond milk200 g
-
apple cider vinegar2 tsp
-
chia seeds2 tbsp
-
raw sugar250 g
-
instant granulated coffee2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plain flour250 g
-
cocoa powder (70% cocoa)30 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
Assembly
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
fresh raspberries125 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
186 mg
Proteína
8.8 g
Energia
2522.8 kJ /
600.7 kcal
Gordura
37.6 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
56 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebration cakes
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Raw apple pie
3h 25min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Tofu 'sour cream'
5min
Marshmallow pops
25h 40min
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3h 20min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Plant Candy Bar Bites
1h 50min
Vegan Coconut Cake
50min
Raw strawberry cheesecake
7h 45min
Vegan Christmas cake
27h 10min
Vegan Chocolate Cake
1h 55min