Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dough
- 40 g cold water
- 200 g plain flour
- 1 tbsp raw sugar
- 1 blood orange, zest only, no white pith (see Tips)
- 1 pinch salt
- 90 g unsalted butter
- 1 egg
Filling
- 150 g raw almonds (see Tips)
- 1 tsp ground cinnamon
- 120 g raw sugar
- 350 g rhubarb, trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)
- 100 g blackberries, fresh or frozen
- 1 egg, lightly beaten
Blood orange yoghurt
- 150 g Greek-style natural yoghurt
- 1 blood orange, juice only (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 1715.1 kJ / 408.4 kcal
- Proteína
- 10.4 g
- Hidratos de carbono
- 41.4 g
- Gordura
- 21.9 g
- Gordura saturada
- 7.5 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sódio
- 58.9 mg
Receitas alternativas
Rhubarb and strawberry fool
2j 15 menit
Stone fruit galettes
50 min
Sunflower and nori filling
3h 10min
Plum and raspberry cobbler
1h 25 min
Peach and plum upside-down cake
50 min
Raspberry soufflés
1sa 35 dk
Hazelnut quince friands
2u. 25min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15 min
Pear and chocolate frangipane
2h
Cherry clafoutis
1h 5 min
Raspberry and lemon flan
1h