Versões compatíveis
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g psyllium husk
- 780 g warm water
- 3 tsp dried instant yeast
- 40 g honey
- 25 g apple cider vinegar
- 200 g brown rice flour, plus extra to dust
- 260 g buckwheat flour (see Tip)
- 200 g potato starch
- 3 tsp sea salt
- oil, to grease
- water, to spray
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 932.6 kJ / 222.9 kcal
- Proteína
- 4.4 g
- Hidratos de carbono
- 49.8 g
- Gordura
- 1.2 g
- Gordura saturada
- 0.3 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sódio
- 478.9 mg
Receitas alternativas
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 Std. 20 Min
Broccoli stem falafel
25h 40min
Gluten-Free Bread
1h 50 min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min
Hawaiian gluten-free pizza
2 Std.