Versões compatíveis
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g psyllium husk
- 780 g warm water
- 3 tsp dried instant yeast
- 40 g honey
- 25 g apple cider vinegar
- 200 g brown rice flour, plus extra to dust
- 260 g buckwheat flour (see Tip)
- 200 g potato starch
- 3 tsp sea salt
- oil, to grease
- water, to spray
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 932.6 kJ / 222.9 kcal
- Proteína
- 4.4 g
- Hidratos de carbono
- 49.8 g
- Gordura
- 1.2 g
- Gordura saturada
- 0.3 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sódio
- 478.9 mg
Receitas alternativas
Hawaiian gluten-free pizza
2 Std.
Gluten free flour mix
10min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min
Gluten free focaccia bread
1h
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Buckwheat and almond slider buns
1 Std. 15 Min
Gluten free carrot and almond cake
2hod. 30min