Dispositivos e acessórios
Chicken pastilla
Preparação 15min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
blanched almond200 g
-
sugar40 g
-
parsley leaves only30 g
-
onions cut into quarters500 g
-
butter50 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 tsp
-
ground saffron1 pinch
-
ground cinnamon2 tsp
-
eggs6
-
chicken breast fillet cut into pieces (2 cm)700 g
-
fine salt adjust to taste½ tsp
-
ground allspice1 tsp
-
olive oil60 g
-
8 sheets filo pastrybrick pastry8 sheets
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
31.9 g
Energia
2304 kJ /
554 kcal
Gordura
36.9 g
Hidratos de carbono
23.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Salmon kabsa
40min
Shrimp and Crab Stack
25min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Soft date cake with walnuts
1h 10min
Za'atar bread rolls
2h
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Vegetable pasta sauce
40min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Moroccan Zaalouk
1h 5min