Dispositivos e acessórios
Stir-fried noodles with vegetables
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves peeled and crushed2
-
extra virgin olive oil30 g
-
courgettes unpeeled, cut into thin sticks (5 cm long)200 g
-
carrot cut into thin sticks (5 cm long)150 g
-
celery stalk (approx 50 g), sliced1
-
onion cut into wedges40 g
-
fresh mushrooms (seasonal), cut into slices200 g
-
leek cut into slices50 g
-
fine salt1 pinch
-
soy sauce30 g
-
water1000 g
-
coarse salt1 tbsp
-
Chinese vermicelli (glass noodles)100 g
-
fresh soybean sprouts100 - 150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5.5 g
Energia
618 kJ /
148 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
3.8 g
Hidratos de carbono
12.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Deliciously Light
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Brown Rice Milk (Metric)
10min
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Umami Soup
1h 20min
Millet Cakes
1h 5min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35min
Asian vegetable soup with tofu
1h 30min
Hazelnut Milk (Metric)
15min
Collagen Soup Broth
8h 25min
French Fries (Paul) Metric
1h 15min