Dispositivos e acessórios
Salmon with yoghurt dressing
Preparação 15min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
Yoghurt dressing
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
yoghurt200 g
-
tahini50 g
-
lemon juice only½
Salmon
-
fresh boneless salmon fillet (approx. 1 kg), skin on1
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
olive oil1 tbsp
-
water1000 g
Walnut crumble
-
walnuts80 g
-
fresh coriander leaves only (approx. 1 bunch)20 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
brown onion¼
-
lemon juice30 g
-
sumac1 tsp
-
oil2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
630.6 mg
Proteína
15.7 g
Energia
1100.5 kJ /
263 kcal
Gordura
20.5 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
7.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Catch of the Day
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Moroccan lamb with pilaf
5h 40min
Steamed fish with green mash
50min
Fish with ginger lime sauce
35min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Cod with citrus butter
40min
Spring frittata
1h 15min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Coconut turmeric fish curry
40min
Coconut fish curry
1h 10min