Versões compatíveis
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Stroganoff
- 150 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 250 g carrots, sliced (2 mm)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g fresh mushrooms, quartered
- 500 g hearts of palm, tinned, drained, sliced (5 mm)
- 200 g soya cream
Parnsip and Leek Purée
- 250 g leeks, thinly sliced
-
25
g butter
ou 25 g margarine - 450 g rice milk
- 1000 g parsnips, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- fresh parsley leaves, chopped, for garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1050 kJ / 251 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 22 g
- Gordura
- 16 g
Receitas alternativas
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min