Dispositivos e acessórios
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
Preparação 20min
Total 3h
12 slices
Ingredientes
Sponge
-
unsalted butter for greasing
-
unsalted butter soft230 g
-
caster sugar230 g
-
elderflower cordial30 g
-
self-raising flour230 g
-
large eggs4
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
Icing and Assembly
-
icing sugar100 g
-
elderflower cordial to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
gooseberry curd homemade200 g
-
fresh gooseberries for decorating
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
5.4 g
Energia
1816 kJ /
434 kcal
Gordura
21.2 g
Hidratos de carbono
55.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet
80 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Taste of Spring
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 h
Rhubarb Fool
1 h 10 min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 h 30 min
Lemon Posset
2 h 40 min
Applesauce Cake
1 h 15 min
Quick Christmas Cake
2 h 25 min
Blueberry Bakewell Traybake
1 h 30 min
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1 h 30 min
Lemon Tart
4 h 30 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 h
Bakewell Tart
1 h 50 min
Apple Crumble Cake
1 h 10 min