
Dispositivos e acessórios
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
Preparação 20min
Total 3h
12 slices
Ingredientes
Sponge
-
unsalted butter for greasing
-
unsalted butter soft230 g
-
caster sugar230 g
-
elderflower cordial30 g
-
self-raising flour230 g
-
large eggs4
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
Icing and Assembly
-
icing sugar100 g
-
elderflower cordial to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
gooseberry curd homemade200 g
-
fresh gooseberries for decorating
-
icing sugar for dusting
Nutrição por 1 slice
Energia
434 kcal /
1816 kJ
Proteína
5.4 g
Gordura
21.2 g
Hidratos de carbono
55.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Sweet
80 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda

Taste of Spring
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda