Dispositivos e acessórios
Crab Briks
Preparação 30min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
Tomato Sauce
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
red chilli halved and deseeded1
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
salt1 tsp
-
tomatoes quartered2
Crab Filling
-
fresh coriander20 g
-
lemon zest1 slice
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
red chilli halved and deseeded1
-
ground cumin1 pinch
-
fresh crab meat300 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)8 sheets
-
oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 8 portions
Proteína
61 g
Energia
5101 kJ /
1217 kcal
Gordura
61 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
106 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan Flavours
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mayonnaise
5min
Grape and Cava Trifle
4h 30min
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29h
Béarnaise Sauce
15min
Vanilla Ice Cream
12h
Hollandaise Sauce
15min
Potato and Vegetable Purée
40min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3h 15min
Thai Steamed Trout Parcels
35min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min