Dispositivos e acessórios
Sichuan pepper and chilli salt squid
Preparação 30min
Total 30min
8 portions
Ingredientes
Pepper and chilli salt
-
Sichuan peppercorns4 tbsp
-
sea salt flakes1 tbsp
-
dried chilli flakes1 tbsp
Squid
-
potato starch100 g
-
whole medium squid (approx. 2), cleaned500 g
-
vegetable oil for deep frying
-
fresh chives cut into thin slices2 - 3 sprigs
-
lemons cut into wedges2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
1363.4 mg
Proteína
11.5 g
Energia
722.6 kJ /
172 kcal
Gordura
8 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
11.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Thai-style fish cakes
30min
Wonton soup
1h
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Buffalo chicken wings
45min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50min
Chinese greens with XO sauce
1h 50min
BBQ chicken winglets
1h 15min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Garlic prawns
25min
Cha gio (spring rolls)
55min