Dispositivos e acessórios
Italian sausages
Preparação 30min
Total 40min
10 portions
Ingredientes
-
sea salt to taste20 - 25 g
-
mixed spice1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground coriander⅛ tsp
-
dried chilli flakes to taste3 - 6 tsp
-
white wine100 g
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen2000 g
-
garlic cloves2
-
sausage casings (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1003.1 mg
Proteína
34.6 g
Energia
2027.2 kJ /
484.5 kcal
Gordura
36.2 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
12.5 g
Hidratos de carbono
1.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Homemade sausages
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Yoghurt dressing
10min
Caramelised balsamic reduction
30min
Peking-Style Duck Pancakes
11h 25min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72h
"Little house" slice
6h 30min
Wonton wrappers
55min
Garlic Chili Sauce
30min
Protein pudding
6h 35min
Hoi sin sauce
15min
Soy milk and Mantou buns
6h