Dispositivos e acessórios
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil to grease
-
eggplants (approx. 250 g each)2
-
miso paste of choice80 g
-
mirin20 g
-
white sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
641.2 mg
Proteína
4.9 g
Energia
562.9 kJ /
134.6 kcal
Gordura
2 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
25.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Steamed Chinese greens
30 Min
Fried Chives Pockets
45 Min
Palak paneer
45 Min
Silverbeet dahl
8 Std. 40 Min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Miso salmon broth
40 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 Min
Yasai Yaki
25 Min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min