Dispositivos e acessórios
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil to grease
-
eggplants (approx. 250 g each)2
-
miso paste of choice80 g
-
mirin20 g
-
white sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
641.2 mg
Proteína
4.9 g
Energia
562.9 kJ /
134.6 kcal
Gordura
2 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
25.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
One whole cauliflower
45min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Agedashi tofu
30min
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1h 15min
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Okonomiyaki
30min
Hainanese chicken and rice
1h 50min