Dispositivos e acessórios
Grain Bread with Cashew Butter
Preparação 10min
Total 55min
600 g
Ingredientes
Bread
-
strong wholemeal bread flour270 g
-
strong white bread flour150 g
-
oat flakes20 g
-
bicarbonate of soda½ Tbsp
-
milk plus 1 Tbsp for brushing200 g
-
sugar beet molasses30 g
-
oil25 g
-
medium egg1
-
fine sea salt2 tsp
-
50 g currantsraisins50 g
-
strong white bread flour for dusting
-
egg yolk from medium egg1
-
sesame seeds for sprinkling
-
pumpkin seeds for sprinkling
Cashew Butter
-
cashew nuts250 g
-
groundnut oil40 g
-
fine sea salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
17 g
Energia
2879 kJ /
688 kcal
Gordura
36 g
Hidratos de carbono
73 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Multiseed Bread
2h
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Five-seed bread
1h 50min
Rustic Bread
2h
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30min
Buckwheat and Cacao Granola
2h 35min
Spelt and Buckwheat Bread
1h 55min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Spelt Bread
1h 45min
Sonja's Bread
3h 10min