![Carrot, Pumpkin and Chard Pie Carrot, Pumpkin and Chard Pie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88504EA4-B6DE-4BA8-9E0A-10F4F90B12A8/Derivates/7391D33D-316D-4376-B026-AFB4DAF5BF92.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Vegetables
- 25 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g stale white bread, torn in pieces
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 3 garlic cloves
- 300 g carrots, cut in pieces
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
300
g pumpkin flesh, diced (3 cm)
ou 300 g butternut squash, diced (3 cm) - 300 g onions, sliced
- 50 g olive oil
- 50 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 300 g sweet potatoes, diced (2 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (3 cm)
-
100
g Swiss chard, thick stalks removed, sliced (3 cm)
ou 100 g fresh spinach leaves
Béchamel Sauce
- 500 g whole milk
- 40 g butter, diced
- 40 g plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1435 kJ / 343 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 40 g
- Gordura
- 17 g
Receitas alternativas
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Vegetable Oat Bake
1 Std. 15 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Portuguese Leeks
45min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Vegetable Stroganoff
30min
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min