Dispositivos e acessórios
Portuguese Leeks
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
tofu crumbled300 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
garlic powder1 tsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
water800 g
-
onions thinly sliced400 g
-
leeks thinly sliced650 g
-
olive oil80 g
-
fine sea salt1 tsp
-
saffron2 pinches
-
ready salted potato sticks350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13 g
Energia
2192 kJ /
524 kcal
Gordura
40 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Spring Vegetable Soup
35min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Watercress and Oat Soup
35min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min