Dispositivos e acessórios
Pearl Barley Risotto with Asparagus
Preparação 20min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
Red Wine Reduction
-
onion (approx. 150 g), quartered1
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced40 g
-
1 - 2 tsp vegetable stock paste, (see tips)meat stock paste (see tips)1 - 2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
water250 g
-
red wine110 g
Pearl Barley Risotto
-
Parmesan cheese crust removed and cut in pieces (3 cm)50 g
-
leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces1
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced20 g
-
pearl barley300 g
-
100 g dry white wineverjuice (see tip)100 g
-
water750 g
-
2 tsp vegetable stock paste, (see tips)meat stock paste (see tips)2 tsp
-
baby beetroot peeled, quartered6
-
baby carrots peeled12
-
asparagus trimmed and cut in pieces (4 cm)1 bunch
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
11 g
Energia
1430 kJ /
340 kcal
Gordura
14 g
Fibra
12 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
WHOLEFOOD COOKING
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Portuguese Leeks
45min
Carrot and Peanut Bake
55min
Courgette and Feta Risotto
30min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min