Dispositivos e acessórios
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)150 g
-
water400 g
-
red onions quartered150 g
-
dried bay leaf1
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh green beans cut in pieces200 g
-
cauliflower florets small200 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
sherry vinegar10 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
za'atar1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5.17 g
Energia
653 kJ /
156 kcal
Gordura
10.42 g
Fibra
5.19 g
Hidratos de carbono
10.23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meat-free
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Veggie 'Burritos'
20min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min