Dispositivos e acessórios
Halloween witches' hats
Preparação 1h 35min
Total 4h 45min
8 portions
Ingredientes
-
waffle cones medium size8
-
dark chocolate broken into pieces220 g
-
popping candy (approx. 30 g total)8 tsp
Chocolate biscuit bases
-
plain flour plus extra for dusting130 g
-
cocoa powder40 g
-
caster sugar60 g
-
baking powder1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm)130 g
-
vanilla bean paste½ tsp
-
salt1 pinch
Chocolate custard
-
full cream milk500 g
-
plain flour60 g
-
cocoa powder40 g
-
white sugar100 g
Decorations and assembly
-
dark chocolate broken into pieces60 g
-
natural food colouring (e.g. purple and green)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
155.9 mg
Proteína
10.1 g
Energia
3187 kJ /
758.8 kcal
Gordura
29.3 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
18.1 g
Hidratos de carbono
115.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Happy Halloween!
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1h
Creamy mango icy poles
8h 15min
Coppa del nonno
5min
Hash browns
40min
Cheesy Corn Dogs
2h
Spicy Nuts and Popcorn Mix
35min
Millionaire's Chocolate Tart
2h 20min
Moroccan doughnuts
2h 10min
Mimosa float
6h 10min
Rainbow Cake
2h 10min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40min