Dispositivos e acessórios
Raspberry ripple cones
Preparação 30min
Total 15h
9 portions
Ingredientes
Gelato
-
white sugar225 g
-
double cream300 g
-
full cream milk410 g
-
egg yolks4
-
vanilla bean and scraped out seeds1
-
fresh raspberries450 g
Raspberry ripple sauce
-
caster sugar10 g
-
water2 tsp
Assembly
-
milk chocolate broken into small pieces or callets70 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces or callets70 g
-
waffle cones (see Tip)9
-
hazelnuts, without skin or raw almonds, chopped, to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
76.7 mg
Proteína
5.8 g
Energia
1764.7 kJ /
421.8 kcal
Gordura
22 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
12.2 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Beat the heat
23 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Banana coconut ice blocks
7 h 15 min
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5 min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1 h 20 min
Douhua (savoury bean curd)
10 h 25 min
Chocolate cake pops
1 h 55 min
Chocolate cream cookies
1 h 30 min
Lemon slush
10 min
Lime sherbet
4 h 15 min
Party popcorn
1 h
Waffle cones
35 min
Dairy-free pumpkin soup
30 min
Ribs Kaldereta
No ratings