Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
TM6 TM5 TM31

Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue

4.6 (5 avaliações )

Ingredientes

Grating

  • 40 g Parmesan cheese, diced (2 cm)

Dough

  • 250 g milk
  • 25 g fresh yeast, crumbled
    ou 1 tsp dried instant yeast
  • 10 g honey
  • 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 1 tsp fine sea salt

Fondue and Filling

  • 200 g dark chocolate, small pieces or callets
  • 100 g onions, quartered
  • 30 g olive oil
  • 200 g tomatoes, quartered
  • 50 g white wine
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 50 g fresh baby spinach
  • 200 g ricotta cheese
  • ½ tsp garlic powder
  • 2 medium eggs
  • water, for brushing
  • fresh fruit selection, to your taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
7229.5 kJ / 1728 kcal
Proteína
52 g
Hidratos de carbono
213 g
Gordura
71 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas